Lid worden

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en actieve watersporters die lid willen worden van onze vereniging. Dit jaar hebben we al veel nieuwe surfleden op onze vereniging mogen ontvangen, voorlopig hebben we een leden stop voor golfsurfen. Voor zeilers en kitesurfers is deze leden stop niet van toepassing. 

Twijfel je nog aan je zeil of (kite) surf kwaliteiten of materiaal? We helpen je graag op weg. Dit seizoen is het zelfs mogelijk om zeilles te krijgen op je eigen boot. Stuur een mailtje naar bestuur@kzvg.nl en we helpen je op weg.

Hieronder een overzicht van de opbouw van de contributie:

Contributie per jaar € 125,00.
Huur ligplaats voor de boot € 105,00 per jaar.
Huur opbergkast voor kite-vlieger en plank € 50,00 per jaar.
Huur opbergruimte golfsurfplank € 25,00 per jaar.
Huur van een locker (indien gewenst en voorradig) € 10,00 per jaar.
Voor jeugdleden (leeftijd van 16 tot 21 jaar) geldt dat zij jaarlijks 50% van de bovenstaande bedragen verschuldigd zijn.

Deze bedragen worden middels een verplichte automatische incasso geïncasseerd door de penningmeester. Jaarlijks wordt de contributie en overige bedragen tijdens de Algemene Leden Vergadering opnieuw vastgesteld.

 

Neem kennis van de Statuten KZVG en het Huish.regelement KZVG en vul hieronder het lidmaatschapsformulier in als je lid wilt worden. De KZVG gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, in onze Privacy Statement KZVG lees je hoe.