Golfsurfen & suppen

Het strand van Vlugtenburg is een goede spot voor golfsurfen ook tijdens de wintermaanden wordt er actief gesurft door de surfleden. Er zijn rond de 30 leden waarvan 15 zeer actief zijn. Het is een hechte groep die voor dag en dauw opstaan om hun uit de hand gelopen hobby te beoefenen. Een aantal surfers surft ook op hoog niveau in Nederland en zijn vaak in het buitenland te vinden. Zijn ze echter in Nederland dan zijn ze met de minste golven al in het water te vinden. In het clubgebouw is er ruimte om boards te stallen, om om  te kleden en te douchen. Verder is er op de 1e verdieping een prachtig uitzicht op de zee. Hier zijn ze dan ook regelmatig te vinden na een sessie.

Suppen, de gemene deler van de club. Leuk om te doen om op mooie stranddagen met de familie, in de wintermaanden en natuurlijk op mooie golven.

Ben je nog niet zo ervaren, wil je materiaal huren, of  ben je op zoek naar coaching in golfsurfen? Tijdens de zomermaanden kun je terecht bij Dutch Surf Academy, een surfschool onderaan het duin naast strandtent De Pit.  De 2 mannen surfen op hoog niveau en zijn ook lid op de Kzvg. Ze kunnen je helpen naar een hoger surf level en zijn ook altijd in voor een praatje.